Ресторант „Албена“, гр. Добрич – работи всеки ден на обяд като предлага на гостите да направят сами своя избор на линията за бързо хранене. Клиентите на ресторанта могат да избират от богатото и разнообразно обедно меню от салати, супи, предястия, постни и месни основни ястия, скара, аламинути, десерти и напитки от традиционната българска кухня. Съчетанието на високо качество на предлаганата кулинарна продукция с бързо обслужване и разумни цени, е утвърдило ресторант „Албена“ като предпочитаното място за обяд за жителите и гостите на Добрич. Ресторантът разполага с 200 места в търговската зала, където редовно се провеждат и организирани мероприятия като сватби, партита, фирмени и частни празненства и др.

Ресторантът се намират в сградата на Международен колеж  и е част от тренировъчната база за желаещите обучение по курсове за сервитьори, бармани, готвачи.

Ресторантът е предпочитан партньор на десетки корпоративни компании в гр. Добрич и региона при организиране на коктейли, представяния на продукти, кетъринг за изхранване, балове, Заведенията за хранене осигуряват изхранването на средни и основни училища в град Добрич, болници, детски градини и други.

За повече информация и запитвания:

Десислава Пенева –  Мениджър ресторанти

гр. Добрич, ул. „България“, № 3, ет. 3

Тел.: +359 894 730 570