Международен Колеж организира обучителен курс за готвач на речни круизни кораби.

Начало на програмата: 01.06.2020 г.

Общата продължителност на курса е 120 учебни часа, като теоретическата част ще се организира дистанционно, а практиката и финалният изпит ще се проведат на базата на Международен колеж в Варна, България (За участници от други градове можем да предложим място в нашето общежитие)

Участници, които вече притежават опит като готвач, имат възможността да валидират придобитите вече знания и умения. По този начин, те могат да вземат участие в съкратена програма, която да отговаря на техните потребности.

След успешното завършване на курса, участниците могат да получат удостоверение за част от професията „Готвач“ или при желание от тяхна страна да се явят допълнително и на държавен изпит по професията Готвач (2 втора квалификационна степен).

Програмата на курса е разработена съвместно с представители на компаниите, управляващи речни кораби в Европа и можем да осигурим пълно съдействие за намиране на работа след приключване на обучението.

Основните теми, които курсът „Готвач на речни круизни кораби“, включват:

  • безопасност и хигиенни изисквания
  • познания за кухненското оборудване
  • приготвяне на различни типове ястия
  • организация на работата в кухнята
  • международна кухня
  • специални диети и хранителни изисквания

Цената за пълния курс с продължителност 120 часа е 300 Евро

За кандидатите, които могат да валидират придобити вече умения, се съставя индивидуален план по съкратена програма, като в този случай цената се редуцира.

За заявки или повече информация, можете да се свържете с нас през нашата контактна форма